Атанас Русев: "Иконата" на ПП Лена Бориславова се е изгаврила с мен

Председателят на сдружението "Да спасим Корал" коментира разследване, според което подписът му се оказва фалшифициран

Лена Бориславова и Кирил Петков
Лена Бориславова и Кирил Петков Източник: БГНЕС

"Харвард, Форбс "30 под 30", елитни адвокатски кантори, национален съвет на Да България, депутат, шеф на политическия кабинет на министър председателя... автора на "сглобката"..."

Така определя Лена Бориславова със свой пост във Фейсбук председателят на сдружението "Да спасим Корал". Според разследващия сайт Биволъ юристката е фалшифицирала негов подпис, за да може Кирил Петков да бъде отписан от УС на сдружението и да поеме поста на служебен министър на икономиката през 2021 година, каквото е изискването по закон. Скандалът се разрасна и в социалните мрежи, където реагира и замесеният без негово знание Атанас Русев:

"Това е "ИКОНАТА" на #ПродължавамеПодмяната, лена бориславова, която се е изгаврила с мен и сдружението което представлявам, като си е направила ФАЛШИВО ПЪЛНОМОЩНО от мое име и още куп фалшиви документи и подписи, с което е сменила Управителния Съвет на нашето гражданско сдружение "Да запазим Корал". Ред престъпления според Наказателния Кодекс.

За да може нейният кирил петков да влезе във властта. В нарушение на закона.

Каква може да е движещата сила за подобна жестока НАГЛОСТ и чувство за абсолютна безнаказаност?

А напоследък, по всички медии с арогантното си и надменно поведение, и ясното желание отново да управляват и решават бъднините на НАШАТА БЪЛГАРИЯ?!?!?

Каква мизерия на съзнанието", пише още Русев.

 

Още от "България"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени