Бойко Борисов за разговори с ПП-ДБ: Отново сглобка – много зависи кой как ще се представи

Преди 3 години ГЕРБ вкара България в европейския банков съюз, каза той

Кирил Петков и Бойко Борисов
Кирил Петков и Бойко Борисов Източник: Колаж/Zonanews

Не може да има сглобка с хора, които не си дават реална представа за това, което са сътворили, за това, което може да се направи, а търсят по всякакъв начин да прехвърлят собствената си вина на някой друг, отговори в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на журналистически въпрос за разговори с "Продължаваме промяната-Демократична България" (ПП-ДБ) за съвместно управление след вота.

 

"Отново сглобка – много зависи кой как ще се представи, кой от тях има интегритет за да участват в подобни разговори", подчерта той.

 

Но мога да повярвам, че ПП-ДБ са казали такова нещо, че ГЕРБ са виновни за това, че се бави вторият транш по Плана за възстановяване, коментира Борисов брифинга по-рано тази сутрин на Николай Денков и депутати от ПП-ДБ.  

 

Преди 3 години ГЕРБ вкара България в европейския банков съюз, в еврозоната, остави абсолютно готов, договорен с Еврокомисията План за възстановяване, припомни бившият премиер. Да кажеш, че ГЕРБ са виновни, е несериозно, подчерта той. Акад. Денков да отговори защо 3 години, след като бяха в кабинети, само България нямаше план, настоя Борисов.

Още от "България"

В Русе Благодатният огън ще дойде от Румъния

Тъй като няма да има делегация на Българската православна църква в Йерусалим, ние ще използваме близостта си с Румънската църква, каза Главиницкият епископ Макарий, викарий на Русенския митрополит Наум

Прочетете повече прочетете повече

Диана Русинова: "Нововъведенията", натресени на софиянци, са отречени, незаконосъобразни и твърде опасни

Освен всичко обаче, се оказва, че "новото" и "модерно" решение директно нарушава и изискванията въведени чрез Приложение № 9 към чл. 67 на Наредба № РД-02-20-2

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени