Кампания "ПромениКартинката" на Филип Морис-България в Хасково

Замърсяването с цигарени фасове е световен проблем

Кампания "ПромениКартинката" на Филип Морис-България в Хасково
Кампания "ПромениКартинката" на Филип Морис-България в Хасково Източник: Община Хасково

От днес официално пътуващата изложба на Филип Морис България е в Хасково. Тя е експонирана в центъра на града и се реализира със съдействието на Община Хасково и медийното партньорство на в. "Марица".

 

Кметът на Община Хасково Станислав Дечев поздрави инициаторите за идеята да се говори със загриженост и отговорност за големия проблем със замърсяването на градската среда с цигарени угарки.

 

Кметът на Хасково Станислав Дечев
Кметът на Хасково Станислав Дечев Източник: Община Хасково

"Хасково е чист град и ние полагаме огромни усилия, за да го правим все по-приветлив. За да "променим картинката" обаче ние трябва да се грижим за градските пространства, както се грижим за чистота в домовете си. Защото Хасково е нашият дом. И аз вярвам, че по-голямата част от хората, които живеят тук мислят като мен", каза още Дечев.

 

"Пожелавам Ви успех и се надявам на хубаво време през следващите дни, за да могат посланията на тази изложба да достигнат до повече хора", допълни Станислав Дечев.

 

Кампания
Кампания "ПромениКартинката" на Филип Морис-България в Хасково Източник: Община Хасково

Замърсяването с цигарени фасове е световен проблем. Всяка секунда десетки хиляди фасове се изхвърлят и замърсяват околната среда. Това е проблем, който засяга всички ни. Трябва да действаме сега. Нека обединим усилията си и заедно да изчистим планетата си от боклука. Земята не е пепелник, казват от Филип Морис България.

Още от "Хасково"

Заключителна пресконференция по проект "Преход към климатично устойчиви общности" се проведе на 29.04.2024 г. в Община Х

Проектът "Преход към климатично устойчиви общности" е разработен в синхрон с  политиката на Община Хасково за намаляване на енергийното потребление

Прочетете повече прочетете повече

XXI Национален фестивал на камерния танц с рекордно участие на професионалните училища за изкуство

За първи път на сцената на Младежки център Хасково ще се състезават водещите училища по изкуствата в страната от София, Варна, Бургас, Плевен, Русе и Стара Загора

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени