Родителите на Ивана от Дупница дават 50 000 лева награда за откриването ѝ

Хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри

Бащата на изчезналата Ивана от Дупница
Бащата на изчезналата Ивана от Дупница Източник: Скрийншот видео кадър

Вече повече от месец 17-годишната Ивана от Дупница е в неизвестност. Тя изчезна на 22 февруари, когато си тръгна от училище, оставяйки там мобилния си телефон, пише NOVA.

 

Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече са готови да обявят и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома.

 

"Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея”, Това заяви в ефира на NOVA бащата на Ивана Георги Георгиев.

 

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишното момиче. "Тя не е при близки”, категоричен е мъжът.

 

"Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива”, посочи майката Мария Георгиева.

Още от "Кюстендил"

Последни новини

Най-четени