ГEPБ-София област peгиcтpиpa лиcтaтa си c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли

На първо място в листата е Младен Маринов, министър на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов

ГEPБ-София област peгиcтpиpa лиcтaтa си c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли
ГEPБ-София област peгиcтpиpa лиcтaтa си c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли Източник: ПП ГЕРБ

Областният координатор нa ГEPБ за София област Николина Ангелкова peгиcтpиpа лиcтaтa c ĸaндидaти зa нapoдни пpeдcтaвитeли в Paйoннa избиpaтeлнa ĸoмиcия – Cофия област зa пpeдcтoящитe избopи нa 4 април. "Toвa щe бъдe гласът на общините от София област в пapлaмeнтa. Нашата цел е  пpиopитeтитe нa гpaждaнитe нa областта  дa cтaнaт пpиopитeти и нa бългapcĸия пapлaмeнт. B лиcтaтa нa ГEPБ имa пpeдcтaвитeли oт вcичĸи пpoфecиoнaлни cфepи и ce нaдявaм нa ycпeшнa ĸaмпaния", коментира oблacтният ĸoopдинaтop нa пapтиятa.

 

На първо място в листата е  Младен Маринов, министър  на вътрешните работи в третия кабинет на Бойко Борисов. Втора е Николина Ангелкова, министър на туризма в третото правителство на премиера Бойко Борисов, народен представител в 44-ото Народно събрание на Република България  и областен координатор на ГЕРБ за София област. Трети в листата на ГЕРБ - София област е Васил Цветков, народен представител в 44-ото Народно събрание, строителен инженер. На четвърто място е  Марин Маринов, юрист. Следва го Валентин Милушев, народен представител от 44-тото Народно събрание и общински ръководител на ГЕРБ в Самоков. Шестото място в листата е за Иван Янкулов от Ихтиман. Той е юрист и експерт по сигурност. На седмо място е Красимир Дебеляшки, еколог по професия от община Костинброд. Следва го общинският ръководител на ГЕРБ в Ботевград Дамян Маринов, който е инженер.

 

Девета в листата е Светлана Трендафилова, строителен инженер, зам. областен управител на Софийска област. Десети е Юлиан Леков от община Своге, икономист по образование, член на СДС. Единадесети е Марио Спасов, инженер - геодезист от община Сливница. Дванадесети в листите на ГЕРБ - София област е Анна Нейкова- Райкова, която е мениджър социални дейности от община Пирдоп. Тринадесето място е за Цветан Сичанов, който е юрист по образование и член на ГЕРБ в Самоков. Четиринадесети е Богомил Богомилов, икономист и член на ПП ГЕРБ в Годеч. Петнадесети е Александър Боев - предприемач от община Самоков. На шестнадесето място в листата е Николай Николов, предприемач, член на ПП ГЕРБ в Правец.

     

 

Още от "София-област"

Борисов в Самоков: ГЕРБ ще бъде водещ при съставяне на следващото правителство! (ВИДЕО)

ПП излъгаха целия народ, милиарди потекоха към фирмите им. Много ми се иска българите да разберат как тези хора се облагодетелстваха както не може да си представите през тези 3 години

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени