Румен Радев надскочи Еверест-а на мерзостта! Обвини правителството за убитото от ток 16-годишно момче

Той заяви, че не е изненадан от отхвърленото от НС вето върху промените в НПК

Румен Радев
Румен Радев Източник: БГНЕС

"Липсата на прозрачност, отчетност и отговорност в едно управление води дотам, че институциите започват да работят за определени кръгове, а не в интерес на обществото, от там и такива уродливи инциденти". С тези цинични и мерзки думи Румен Радев коментира инцидента с детето, което почина, след като беше ударено от тока на захранващия кабел на павилион в район "Триадица" (където кметът е от "Демократична България", с които Радев е в комбина). Затова и не чухме дума за истинските отговорници - районната администрация, болницата и ЧЕЗ. 

Румен Радев бе в Самоков, където се срещна с кмета, общински съветници и културни дейци, след което посети и църквата "Успение на Света Богородица". Чудно е как такъв демонстративен богоборец и циник като него си позволява да осквернява религиозни храове с присъствието си. 

И сякаш, за да докаже колко е вярна тази оценка за него, той се втурна отново в леенето на чудовищен хейт и замеряне с негативизъм на всичко, което е свързано с управляващите. "Най-важната тема в момента са предстоящите парламентарни избори. Залогът е огромен – той не е дали да се смени или удължи сегашната власт, той е дали да се продължи със сегашния властови модел, който води до разпад на държавността, корупция, ниска ефективност и все по-голямо изоставане на държавата", изстреля като зациклила развалена грамофонна плоча той.
"Не съм изненадан, че мнозинството в НС отхвърли ветото на промените в НПК, заяви Радев по повод отхвърленото от мнозинството вето върху създаването на фигурата на прокурор, разследващ главния. Това е временно решение, явно под натиска на някаква конюнктура. И аз съм убеден, че то няма да просъществува в бъдеще, защото е в противоречие с Конституцията и с основни човешки права", каза още лицето Радев.

 

Според протежето на генерала от КГБ Решетников, "каквито и икономически, социални и други политики да се предприемат, те ще са обречени на провал". В тези мрачни и абсурдни прокоби, Радев успешно се конкурира с Иво "80 % дебили" Христов. Трудно е да се каже кой от двамата е по-неадекватен и абсурден от гледната точка на фактите, но съревнованието между тях продължава.

 

Още от "София-област"

Борисов в Самоков: ГЕРБ ще бъде водещ при съставяне на следващото правителство! (ВИДЕО)

ПП излъгаха целия народ, милиарди потекоха към фирмите им. Много ми се иска българите да разберат как тези хора се облагодетелстваха както не може да си представите през тези 3 години

Прочетете повече прочетете повече

Министър Коритарова: Пътната безопасност е приоритет, възстановяваме поддържането на пътищата

Председателят на ЕЦТП Диана Русинова посочи, че поради липсата на средства и договори през последните години има фатални пропуски в поддържането на пътната инфраструктура

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени