ГЕРБ регистрира листите си в трите софийски района. В 25 МИР: Борисов е водач, Фандъкова – втора

Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са "стабилна България в сигурна Европа", каза Фандъкова

Регистрация на листата на ГЕРБ-СДС в 25-ти МИР-София
Регистрация на листата на ГЕРБ-СДС в 25-ти МИР-София Източник: БГНЕС

Областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, Йорданка Фандъкова и кандидати за народни представители регистрираха листата на ГЕРБ в 25 РИК – Район "Красна поляна". Водач на листата на ГЕРБ в 25 МИР-София е лидерът на партията Бойко Борисов. Бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова е втора в листата.

 

"Посланията, с които влизаме и които излъчваме, са "стабилна България в сигурна Европа", каза Фандъкова и добави, че страната ни има нужда от сигурност, стабилно управление и развитие във всички сектори. Бившият кмет на София е категоричен, че след три години популизъм и лутане, е време за прагматизъм и работа.

 

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 24 РИК – Район "Сердика". Водач на листата в 24 МИР – София е Рая Назарян. Тя бе придружена от областния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, както и от кандидати за народни представители.

 

"Току-що регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ-СДС за 24 МИР. Съставът на нашата листата е балансиран между политици с опит и експерти във всяка една от областите. Намерили сме баланс и между по-младите кадри и по-опитните", каза Назарян, като уточни, че са заложили и на баланса в съотношението мъже и жени в листата.

 

На въпроса как се чувства след гласуваното й доверие да бъде водач на листата, тя отговори: "Доверието във всеки един водач е най-голямо. Отговорността е огромна. Смятам да оправдая тези очаквания". Назарян, обаче, допълни, че винаги работим като екип, като един, без значение кой на кое място е.

 

"Имаме единни цели и посоки. За нас тази кампания е изключително важна. Влизаме с пълната увереност и готовност след тези избори да сложим край на политическата криза, която в последните три години превърна България в една слаба държава, с нестабилни правителства и фрагментирано обществото. Явяваме се, за да спечелим със сериозна преднина, без значение от това кой ще бъде втория", заяви тя.

 

В 14 часа областният координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, водачът на листата на ГЕРБ в 23 МИР Георги Валентинов Георгиев и кандидати за народни представители регистрираха листата на партията в 23 РИК – район "Триадица", улица "Алабин" № 54.

 

Георгиев бе придружен от областния координатор на ГЕРБ в София Даниела Райчева, както и от кандидати за народни представители. "Групата на ГЕРБ в Общинския съвет е изключително силна и подготвена. Понеже чувам, че радост е обзела кметът на София, Борис Бонев и други, че съм кандидат за народен представител, да ги успокоя, че е преждевременна тази радост", заяви Георгиев пред журналисти.

 

Той подчерта, че трибуната в парламента ще бъде трибуна за софиянци и за техните проблеми. "Започваме кампания, която е изключително важна за България, за да можем да гарантираме стабилното управление на страната", каза Георгиев и добави, че през последните три години преминахме през най-различни кризи.

"Проблемите на София и на България", обърна внимание той, "са преплетени". "За да има добра инфраструктура в София, трябва да има адекватно държавно управление", каза още Георгиев.

Още от "София"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени