Ротари Клубове в София обявяват благотворително събитие за подкрепа на деца и здраве

Събитието ще представи вдъхновяващата работа на Ротари Клубовете в София и техните благотворителни усилия

Ротари клуб
Ротари клуб Източник: Facebook

Ротари Клуб София Интернешънъл, Ротари Клуб София-Витоша и Ротари Клуб Горна Баня имат удоволствието да поканят всички медии и журналисти да отразят нашето благотворително събитие, което ще се проведе на 15 май 2024 г. от 18:30 ч. в Националния Исторически музей, гр. София (ул. "Витошко лале" 16).

 

Събитието ще представи вдъхновяващата работа на Ротари Клубовете в София и техните благотворителни усилия, насочени към подпомагане на деца в неравностойно положение и подпомагане на български болници с медицинско оборудване от чужбина.

 

Програмата на вечерта ще включва културна програма, търг, томбола и коктейл с хапки. Журналистите имат възможност да отразят събитието на място или да направят репортаж по въпроса.

Още от "София"

Министър Коритарова обсъди разширяването на Столичния околовръстен път от бул. България“ до АМ „Струма“ с кмета на София

На днешната среща бяха подписани и 12 споразумения за обекти на обща стойност близо 2 млн. лв., които ще се финансират със средства от държавния бюджет по Инвестиционната програма за общински проекти

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени