Христо Терзийски: Бойко Рашков съсредоточи усилията си върху репресиите, неглижира дейността на МВР

Той изрази искрени съболезнования на близките, приятелите и колегите на жертвите

Христо Терзийски
Христо Терзийски Източник: ПП ГЕРБ

"За над година управление на бившия министър Бойко Рашков, съсредоточени в усилия на политически репресии и арести, беше неглижирана основната дейност на МВР". Това заяви бившият вътрешен министър Христо Терзийски в ефира на "Здравей, България" в коментар по темата с теката катастрофа в Бургас. В четвъртък сутринта автобус, превозващ мигранти, помете патрулка и уби двама полицаи.

 

"Няколко пъти в комисиите по вътрешен ред и обществена сигурност и в пленарна зала обръщахме внимание, че мигрантският натиск се увеличава и трябва политическа воля за справяне с това нещо.

 

Къде е "Вътрешна сигурност", която е на подчинение на министъра на вътрешните работи? Защото незаконното преминаване и проникване на територията на страната става през добре организирани канали", коментира още Терзийски.

 

Той изрази искрени съболезнования на близките, приятелите и колегите на жертвите.

 

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени