Адвокатът на Борисов готви жалба до прокуратурата: Никакви разпити не е имало

Менков бе в сградата на полицията от 11 часа днес

Адвокат Менко Менков
Адвокат Менко Менков

Адвокатът на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов - Менко Менков, ще пусне жалба в прокуратурата. Това обяви той пред журналисти на излизане от Главната дирекция Национална полиция (ГДНП), където от снощи са задържани Бойко Борисов, бившият финансов министър Владислав Горанов и пиарът на ГЕРБ Севдалина Арнаудова.

 

Менков бе в сградата на полицията от 11 часа днес. "Никакви материали по делото не са ми предоставени, никой не ме държи в течение", посочи адвокатът. "Никакви разпити не е имало. Нищо не се прави с тях. Стоят на наровете. Държат ги. Никой нищо не казва", коментира той. 

 

Междувременно стана ясно, че МВР не са предложили постоянен арест за Бойко Борисов, като към 18 часа от министерството на Рашков все още не са предали материалите на прокуратура. Обвинението не може да прецени дали има извършено престъпление и дали въобще се касае за изнудване, както са написали в преписката от МВР.

Още от "Закон и ред"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени