Алексей Петров е уцелен два пъти с автомат с хидрошокови патрони, сочи експертиза

Аутопсията е приключила, но тялото още не е освободено

Алексей Петров
Алексей Петров Източник: БГНЕС

Аутопсията на Алексей Петров и резултатите от нея са приключили, съобщава bTV, като се позовава на свои източници. Петров е уцелен два пъти с автомат – в тялото и в главата.

 

Става дума за специални муниции или така наречените хидрошокови патрони, сочат данните от експертизата. 48 часа след разстрела на Алексей Петров полицията и прокуратурата мълчат.

 

Тялото на Алексей Петров все още се задържа. Все още няма информация дали има гореща следа за причините за покушението, както и кои са предполагаемите извършител и поръчител.

 

Преглеждат се записите от камерите за видеонаблюдение в района. В публичното пространство версиите стават все повече - смърт заради влияние в политическия сектор, в службите или амбиции в икономическата сигурност, коментира медията.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени