Бившият главен секретар Петър Тодоров: И МВР си имаше своя Нотариус

Въпросното лице Стефан Димитров съм го виждал многократно да влиза в сградата на МВР, заяви Тодоров

Главният секретар на МВР Петър Тодоров
Главният секретар на МВР Петър Тодоров Източник: БТА

Бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров заяви пред парламентарната комисия по казуса с аферата в митниците, че заподозреният заедно с Петя Банкова Стефан Димитров има същата роля в МВР, както Мартин Божанов – Нотариуса в съдебната власт.

 

"Въпросното лице Стефан Димитров съм го виждал многократно да влиза в сградата на МВР. Спираше на уличка, която е забранена. В някои случаи съм виждал да влиза през транспортния вход, посрещан от шофьора на г-н Бойко Рашков. Не го познавам това лице. Разбрах за имената му от снимка и информация в сайтовете. Не знам по какъв повод е влизал при г-н Рашков", заяви Тодоров.

 

"Много често бяха в ГД "Национална полиция" при директора Венцислав Кирчев. Знам, че и често е ходил при Тенчо Тенев. Дори съм чувал коментари за този със затъмнените стъкла. Въпросното лице Стефан Димитров е било на един семинар на КАТ-СДВР в "Кенана" в Хасковско, присъствал е на масата, нещо като Нотариуса в Боровец. Там е бил и Тенчо като организатор на банкета", посочи Тодоров, цитиран от БНТ. Депутатите изслушват и бившия вътрешен министър Бойко Рашков.

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени