Човек на Мая Манолова купи "Подпорната стена" на Алепу

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е брат на третия в листата на "Изправи се! Мутри вън!" в Бургас Здравко Василев

Мая Манолова на Алепу
Мая Манолова на Алепу Източник: You Tube

Бизнесменът с политически амбиции от Приморско Стоян Василев е новият собственик на т.нар. "Подпорна стена" на Алепу, похвали се самият той на извънредна пресконференция в столицата днес. Той е брат на Здравко Василев - първият победител в "Биг Брадър". По-интересното е, че самият Здравко Василев беше трeти в листата на "Изправи се! Мутри вън!" на Мая Манолова в Бургас. Самата Манолова проведе няколко пърформанса в характерния си невротичен стил, за да разобличава този строеж в защитената местност "Алепу" и оттам призоваше премиера Бойко Борисов "да дойде с багер, защото конструкцията трябва да бъде разрушена". 

 

Стоян Василев
Стоян Василев Източник: Facebook

Стоян Василев е купил дъщерната фирма на "Главболгарстрой" - "ГБС Турс" ЕАД, която притежава правата за комплекса. От компанията потвърдиха за сделката. Стоян Василев е настоящ общински съветник в Общинския съвет на Приморско. Той бе кандидат-кмет през 2019 година и дори стигна до балотаж. Василев е бизнесмен с интереси в сферата на туризма и ресторантьорство. Стоян Василев обяви, че сделката е извършена вчера, но все още не е вписана в Търговския регистър. Фирмата щяла да бъде преименувана на "Блек сий фемили резидънс".

 

Братът Здравко Василев с Мая Манолова
Братът Здравко Василев с Мая Манолова
Листата на коалицията на Мая Манолова в Бургас
Листата на коалицията на Мая Манолова в БургасОще от "Закон и ред"

Захарова: България не е молила Русия да помогне за разследването на експлозиите в оръжейните заводи

На 28 април представителят на главния прокурор на България Сийка Милева заяви на брифинг, че прокуратурата подозира шестима руснаци в участие в организирането през 2011-2020 г. на четири експлозии в оръжейни заводи в страната

Прочетете повече прочетете повече

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени