"Делта гард" заковаха Румен Радев: Лицето Радев да се извини на хилядите ни служители, клиенти и партньори

Радев поздрави МВР за процедурата по отнемане на лиценза на "Делта Гард", които нарече "дерибеи" и "частни милиции"

Румен Радев
Румен Радев Източник: Zonanews
На официалния сайт на охранителната фирма, излезе публикация с мълниеносен характер и директни въпроси, отправени към президента на Република България – Румен Радев в отговор на негово изказване в медиите. Той поздрави МВР за процедурата по отнемане на лиценза на "Делта Гард", които нарече "дерибеи" и "частни милиции". 
 
Публикуваме изявлението на Делта Гард без редакторска намеса:
Делта Гард към Президента на Република България
 
Във връзка с изказване на Президента на Република България Румен Радев на 29.10.2021 г., отправяйки "поздравления към МВР за процедурата по отнемане на лиценза на "Делта Гард" и допълвайки срамни непотвърдени квалификации, че "времето на дерибеите свърши", бихме искали да зададем на лицето Румен Радев следните въпроси:
 
От къде е получил достоверна информация, че Делта Гард е със статут "частна милиция" и че дерибейства?
Запознат ли е със Закона за частна охранителна дейност, че лиценз се отнема само при нарушение на определни условия, а не когато някой предизборно пожелае?
Наясно ли е с факта, че въпреки  6 /шест/ месечния натиск и обсада от служители на МВР и ГДНП, не е открита нито една държавна скандална обществена поръчка, чрез която да се издържа "частна милиция" и че Делта Гард се издържа само от договорни отношения с частни фирми и физически лица?
Запознат ли е със сигналите до назначените от него ръководители на институции за упражняван институционален натиск върху Делта Гард, адресирани същевременно и до него?
Ако се докаже, че това са внушения от заинтересовани лица, би ли поел отговорност и би ли се извинил на хилядите служители, клиенти и партньори на тази фирма?
Очакваме отговори на зададените въпроси!
 
От Ръководството на Делта Гард ООД

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени