Доведеният брат на предизвикалия ужасната катастрофа на "Черни връх" Георги Семерджиев е хванат да кара пил

Дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта

Дрегер за алкохол
Дрегер за алкохол Източник: МВР

Доведеният брат на Георги Семерджиев, който причини тежка катастрофа с две жертви край НДК, е хванат да кара пил в София, съобщава сайтът Факти.

Към момента информацията е, че дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта на водача. Става въпрос за син на бащата на Георги Семерджиев от втория му брак.

Припомняме, че бившият футболист на Левски Георги Семерджиев предизвика тежка катастрофа до хотел "Хемус", при която загинаха две млади жени – на 22 и 26 години.

При инцидента Семерджиев се ударя в такси, след което джипът му се блъска в асансьор на метрото и се разполовява. Именно разполовената част от колата помита двете млади момичета, които са били на тротоара по това време. След инцидента Семерджиев е напуснал мястото на инцидента, но по-късно бе задържан.

Мярката за неотклонение на Георги Семерджиев по искане на Софийска градска прокуратура ще се гледа в събота от Софийски градски съд. Припомняме, че вече е взета кръвна проба на Георги Семерджиев, както и от полицайката, която му е помогнала да се укрие. Това се е случило след разрешение от съдия, защото двамата са отказали доброволно.

Още от "Закон и ред"

Контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 000 лева са намерени при митническа проверка на пристанище Бург

Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция "Митници", ГД "Гранична полиция", ГДБОП и НАП

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени