Експертиза показа, че Кристиан Николов е употребил 3 вида наркотици преди да удари Милен Цветков

Делото продължава утре с приемането на още експертизи

Джипът на Кристиан Николов
Джипът на Кристиан Николов Източник: Facebook

Започнаха разпитите на вещите лица по делото за смъртта на журналиста Милен Цветков миналия Великден. Заради намерените наркотици в кръвта му, високата скорост и липсата на спирачен път, въпреки червения светофар, прокуратурата го обвини, че Кристиан Николов умишлено е причинил смъртта на телевизионния водещ, предаде БНР.

 

След разпита на експертите адвокатът на семейството на Милен Цветков Менко Менков коментира: "Беше разбита на пух и прах защитната теза, че е било възможно тези наркотични вещества да са приети чрез случайна употреба на "Егермайстер", в който някой, без да знае подсъдимият, може да е сложил наркотично вещество или чрез паста, специална, успокоителна за зъби или чрез чай, какъвто той бил употребявал, каквато беше тезата в досъдебното производство в обясненията, които е дал и показанията на брат му, на сестра му, както и на един от другите свидетели, които са присъствали на празненството преди катастрофата".

 

Делото продължава утре с приемането на още експертизи. Припомняме, че журналистът Милен Цветков загина в жестока катастрофа. Тежкият инцидент стана край столичния МОЛ "Парадайс". Колата на Милен Цветков е стояла на светофара, когато е била блъсната с много висока скорост от друг джип, управляван от  Николов зад волана.

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени