Голият дядо от "Еконт" поиска оставката на шефа на НСО заради снежните топки по Кирил Петков

Това съобщава самият той във Фейсбук

Николай Събев (вдясно)
Николай Събев (вдясно)

Атаката със снежни топки по Кирил Петков вчера на Шипка е станала причина да се поиска оставката на шефа на НСО. Това написа в коментар под публикация в своята Фейсбук страница.

 

"Поисках оставката на директора на НСО", съобщава самият Николай Събев под поста на възмутения Александър Петров как е било допуснато нападение над министър-председателя.

 

В коментар под свой пост, Николай Събев разкрива, че е поискал оставката на директора на НСО
В коментар под свой пост, Николай Събев разкрива, че е поискал оставката на директора на НСО Източник: Facebook

Веднага след това гражданка съветва Събев – "Трябва да се предприеме и сериозна мярка за лидера на Възраждане! Учудвам се как може да им се позволи да са в Парламента".

 

Няколко други приятели във Фейсбук на министъра на транспорта настояват Петков да се пази по-добре – "Пазете Кирето - с всичките му кусури.. Критикувайте го, но го пазете - иначе - знаете КОЙ", пише друга гражданка.

 

Сред коментари са и притеснения, че е могло със същата сила на снежни топки това да е пистолет или ръчна граната. "Нима не беше възможен терористичен акт точно в този момент...", пише потребител.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени