Изслушват градския прокурор на София Илиана Кирилова в комисията за Нотариуса

Предишният път Кирилова отказа да се яви, като се обоснова, че делата били следствена тайна

Илиана Кирилова
Илиана Кирилова Източник: БТА

Поредно заседание на парламентарната комисия за Нотариуса ще се проведе днес. За втори път народните представители са поканили на изслушване градския прокурор на София Илиана Кирилова, която трябва да даде информация за разследването, свързано с дейността на Мартин Божанов.

 

Предишният път Кирилова отказа да се яви, като се обоснова, че делата били следствена тайна. Пред депутатите се очаква да говори и апелативният прокурор на София. Радослав Димов по собствено желание беше изслушан във Висшия съдебен съвет.

 

Там той категорично отрече да познава Божанов, както и да е имал общо със схемите му. Комисията беше създадена след убийството на Нотариуса и излязлата информация за връзки на групата около него и висши магистрати.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени