Калин Стоянов към децата на МВР: Вие сте пример за морална сила и човешка зрелост, който заслужава уважение

С помощта на всички дарители 67 деца получиха по 1500 лева от благотворителната кампания на МВР

Калин Стоянов
Калин Стоянов Източник: МВР

"Заедно сътворихме значима традиция, която вече 20 години продължаваме с любов и грижа. Скъпи деца, носете в сърцата си вярата в доброто, а ние ще бъдем ваша опора, за да следвате уверено мечтите си. В мое лице имате приятел, който винаги ще се отзове, когато се нуждаете от съвет или подкрепа".

 

С тези думи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се обърна към момичетата и момчетата, чиито родители са загинали или пострадали при изпълнение на служебните си задължения.

 

Деца от благотворителната кампания на МВР пътуваха от всички краища на страната, за да се съберат като едно голямо семейство на коледно празненство. То се провежда в изключителен за дарителската инициатива момент - тази година отбелязваме 20 години от създаването ѝ.

 

С помощта на всички дарители 67 деца получиха по 1500 лева от благотворителната кампания на МВР, съобщиха от пресцентъра на министерството. За специалния повод, освен финансова подкрепа, министерството подари на децата и уикенд в базата на ведомството в Боровец.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени