Калин Стоянов: Заради неистините, които се говорят по мой адрес, ще потърся правата си в съда

Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди, добави вътрешният министър

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов Източник: МВР

Няма да позволя името ми да се петни от политици за предизборните им нужди! Относно безумията и неистините, които се говорят по мой адрес през последните дни, включително и от политически лидери, бивши и настоящи министри - по националните телевизии, възнамерявам да потърся правата си в съда. Това заяви вътрешният министър в оставка Калин Стоянов в официалния си Facebook профил.

 

"Публичните атаки към мен от определени кръгове от хора в медийното и интернет пространство не стихват! Използват се внушения на неистини и откровени лъжи", пише още в публикацията. 

 

Стоянов допълни, че по тази причина е длъжен да заяви категорично: "Не познавам, не съм се срещал и разговарял лично или чрез други лица, по телефона, включително и чрез мобилни приложения, с Мартин Божанов – Нотариуса! По времето, в което бях ръководител на ГДБОП, събрахме всички материали по делото срещу този човек, които са внесени в прокуратура и на базата на които има образувано досъдебно производство".

 

"Не на последно място – семейството ми притежава един апартамент, закупен с ипотечен кредит, на какъвто разчитат не малка част от българските семейства. Апартаментът е намерен с брокерска фирма за недвижими имоти, която ни показваше различни жилища в продължение на няколко месеца и е закупен на пазарна цена! По никакъв начин не съм се възползвал от служебното си положение при закупуването на този апартамент! Нещо повече – нямам личен градинар!", пише още той. 

 

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени