Марин Димитров - един от обвиняемите заедно с шефа на митниците, е откаран в 'Пирогов'

Димитров е бивш шеф на Изпълнителна агенция за рибарство и аквакултури

УМБАЛСМ "Пирогов"
УМБАЛСМ "Пирогов" Източник: Zonanews

Марин Димитров, обвиняем заедно със сина му и с директора на Агенция "Митници" Петя Банкова, е откаран в спешната болница "Пирогов", обяви съдия Тони Гетов преди заседанието на съда.

 

Засега не е ясно какво е здравословното състояние на мъжа. Знае се само, че на Димитров му било зле, което наложило да бъде изпратен в здравното заведение. Димитров е бивш шеф на Изпълнителна агенция за рибарство и аквакултури. Неговата мярка за неотклонение няма да се гледа днес.

 

На 4 април Петя Банкова беше задържана за 72 часа и обвинена за участие в организирана престъпна група за търговия с влияние, контрабанда и подкупи с още трима души. Според защитника й Аделина Натина клиентката й не ги познава.

 

Софийската градска прокуратура поиска от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо четиримата обвиняеми, които бяха арестувани след акция на ДАНС и Комисията за противодействие на корупцията.

Още от "Закон и ред"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени