МВР: Изчезналата Елена и децата й са установени на територията на друга страна, не в Турция

На 27 август Елена и двете ѝ деца Кристиян и Сияна изчезват от хотел в Истанбу

МВР
МВР Източник: Zonanews

"Изчезналата Елена и децата й са обявени за международно издирване и се водят безследно изчезнали. Установени са на територията на друга страна, не са в Турция", съобщи "24 часа" като се позовава на информация от МВР.

 

От вътрешното министерство допълват, че жената е жива и здрава. Дъщеря й Сияна и синът й Кристиян също са с нея. "Тя има право да запази местонахождението си към момента", твърдят още от ведомството.

 

На 27 август Елена и двете ѝ деца Кристиян и Сияна изчезват от хотел в Истанбул, където тримата били отседнали заедно с бащата на децата - Станислав Станев. От хотела коментираха, че семейството често посещава комплекса и че Елена е напуснала стаята си късно през нощта заедно с децата. 

 

Защо Елена е излязла от хотела?

"Малкият плачеше и не можеше да заспи, тя ми каза, че ще слязат до долу на чист въздух, докато аз заспя и той се успокои - обяснява бащата. - Щяха да постоят пред хотела за малко време и да се качат. Хората избързаха да ме обвинят, че едва ли не сме се скарали, имало е скандал, побой и тя е хукнала да бяга. Няма нищо такова. Искам да кажа, че в този момент тези нападки към мен са напълно излишни. Не пожелавам на никого да е на мое място. Обичам семейството си повече от всичко. Не бих посегнал на никого от тях. Не съм го правил. Нека коментарите спрат. Разбирам, че всеки мисли първосигнално, предвид последните случаи с жени, които са били жертви на домашно насилие. Аз самият ще си кажа: "Ето, тя е избягала от него, защото той я е тормозил", но повярвайте ми няма нищо такова. Искам да са живи и здрави и отново да бъдем заедно. Само това. Нека властите си свършат работата, а не да бездействат".

 

В момента Елена има документи за самоличност в себе си. "Когато напусна хотела, те бяха в нея, както и паспортите на децата. Носеше ги в една малка червена чантичка".

Още от "Закон и ред"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени