Набеденият Иван Ангелов от "Градус" за "свидетеля" Илчовски: Този човек е идиот и наркоман. Луд човек!

Адвокатката на Миню Стайков отрече клиентът ѝ да е бил сниман в ареста по време на сексуално издевателство срещ унего

Иван Ангелов
Иван Ангелов Източник: Gradus.bg

"Дoвeритeлят ми никoгa нe e учacтвaл в клипoвe, вoлнo или нeвoлнo. Зa нac e любoпитнo дa видим кaквo e cъдържaниeтo нa тeзи мaтeриaли. Oчaквaмe кoмпeтeнтнитe oргaни дa ги публикувaт, зa дa ce зaпoзнaeм c тях", кoмeнтирa aдвoкaт Aннa Пoпoвa. Бизнесменът Иван Ангелов, съсобственик заедно с брат си Лука на компанията за производство на пилета "Градус", направи категоричен коментар пред bTV за обвиненията срещу него: "Не съм в България! Този човек е идиот и наркоман. Няма да коментирам. Луд човек!". Според земеделеца Светослав Илчовски именно Ангелов, когото през цялото време наричаше Иван "Пилето" е дал златни кюлчета като подарък на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Коментарът на премиера в оставка Бойко Борисов: "Не го познавам, не знам, не искам и да знам какви са му твърденията. Аз се занимавам с политика. Подгрети стари манджи. Единственият начин да прикрият своята некомпетентност. Те ще извадят и още кошаревски свидетели, платили са на хора да излизат, да говорят, няма нищо. Като видите профила им всеки ще си даде сметка, откъде идват и кои са, толкоз. Да ги носи".

 

Адвокатът на бизнесмена Миню Стайков, който според Илчовски е бил сниман в клип с издевателства, също не потвърди думите му. "Доверителят ми никога не е участвал в клипове, волно или неволно. За нас е любопитно да видим какво е съдържанието на тези материали. Очакваме компетентните органи да ги публикуват, за да се запознаем с тях. Когато стане известно, обадете ни се!", заяви адв. Анна Попова. 

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени