Разчленен труп е открит в парк "Въртопо" в София

Тази сутрин кучкар се е натъкнал на шокиращата гледка

Полиция
Полиция Източник: iStock

Разчленен човешки труп е открит в парк "Въртопо" в София, пише "Труд", позовавайки се на очевидци. За ужасяващия случай са потвърдили от пресцентъра на МВР.

 

Тази сутрин кучкар се е натъкнал на шокиращата гледка, докато търсел домашния си любимец. Това разказаха очевидци, които са били на разходка в района. По думите им от няколко дни домашни кучета, които били пуснати от повод, ходели до едно конкретно място - хълм, с гора, близо до сградата на Национраната полиция, където е и Седмо районно в Младост.

 

Днес там се озовал и човекът, който последвал кучето си, за да го хване, защото за пореден ден било избягало и отишло на мястото. Натъкнал на сцената, която била като от криминален сериал, разказаха ужасени жители на квартала, които използват парка за разходка през почивните дни.

 

На мястото тече оглед от криминалисти. Пълно е с униформени служители, които оглеждат периметъра. До хълма има постъп по черен път, иначе се води недостъпна местност.

Още от "Закон и ред"

Иван Демерджиев: Няма да нарушаваме закона. В това число не бих арестувал Бойко Борисов. Ние живеем в правова държава

За разлика от Бойко Рашков той щял да спазва закона: "Ние ще работим с институцията Прокуратура и с всеки, който изпълнява функциите си спрямо закона"

Прочетете повече прочетете повече

Милен Керемедчиев: Работа на службите в България е да извадят на показ българските граждани, които са подавали информаци

"Мерките на Русия спрямо България не са реципрочни. Русия би искала в следващото НС да има по-благоразположени към нея партии", смята Керемедчиев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени