Обвиняеми за побой в с. Михайлово са задържани с постановление на прокурор от Районна прокуратура - Враца

На пострадалите са били причинени отоци, кръвонасядане, разкъсно-контузни рани и охлузвания в областта на лицето

Областна дирекция на МВР-Враца, ОДМВР-Враца, полиция във Враца
Областна дирекция на МВР-Враца, ОДМВР-Враца, полиция във Враца Източник: Zonanews

Под ръководството на Районна прокуратура – Враца се водят действия по разследване по образувано досъдебно производство за причиняване на телесни повреди, хулиганство и закана с убийство.

 

По делото е установено, че вечерта на 06.05.2024 г. в с. Михайлово, община Хайредин, пред имот на ул. "23-ти септември", били извършени непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред. Група лица нанесли побой на Г.Г. и Е.А., като спрямо единия от пострадалите била отправена закана с убийство.

 

Деянието е извършено по хулигански подбуди. На пострадалите са били причинени отоци, кръвонасядане, разкъсно-контузни рани и охлузвания в областта на лицето.

 

В хода на разследването извършителите на престъпните деяния са били установени – жителите на с. Михайлово Б.И. (на 38 години), Р.М. (на 32 години), И.М. (на 20 години).

 

С постановление на прокурор те са привлечени в качеството на обвиняеми и са задържани за срок до 72 часа. Предстои да бъдат внесени в съда искания за вземане на мерки за неотклонение "задържане под стража" спрямо тях.

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени