Оосъдиха певицата Белослава на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок

Отнета е и книжката й за 6 месеца

Белослава
Белослава Източник: Скрийншот/Youtube

Белослава е осъдена на 4 месеца условно за шофирането си с над 1,2 промила алкохол в кръвта миналото лято.

Родната певица, която стъпи накриво през миналото лято, тихомълком е осъдена през септември миналата година. Софийският районен съд заковава красавицата, която седна зад волана с 1,25 промила алкохол в кръвта, на 4 месеца условно с 3 години изпитателен срок и ѝ е отнета книжката за 6 месеца. Решението не е обжалвано от Белослава.

 

Присъдата на певицата е влязла в сила на 29 септември миналата година. Това означава, че условното ѝ наказание е приключило дни след Коледа. Белослава трябва да е изключително внимателна, защото все пак има 3 години изпитателен срок. Това ще рече, че ако изпълнителката стъпи накриво, то това вече ще означава решетки. Като към новата ѝ присъда, ако има такава, старата ще бъде добавена и ще стане, както стана с Токев и Казичене.

Припомняме, че Белослава бе спряна от патрул на столичния бул. "Ал. Пушкин", след като ченгета забелязват певицата да излиза от денонощен магазин. Белослава е там, защото празнува рождения си ден и алкохолът в къщата ѝ свършва.

След като я виждат да излиза, униформените се усъмняват, че може да е обърнала няколко питиета. Изпълнителката се мята на возилото си и потегля, а плътно зад нея тръгва и патрулката. Няколко метра по-надолу я спират и тестват за алкохол. Дрегерът отчита 1,2 промила. Щракват ѝ белезниците. Белослава е задържана. По неофициална информация певицата е отказала да даде кръвна проба и се е съгласила с резултата, който е показал дрегерът. Белослава бе освободена само след няколко часа, прекарани в килия, а после тихомълком, без никой да разбере, е осъдена.

"В нощта на своя рожден ден допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия. Дължа своите дълбоки извинения на най-близките си хора. Благодаря за огромната подкрепа през последните 24 часа", обяви певицата, след като изцепката ѝ стана обществено достояние.

По-късно се появиха слухове, че заради инцидента Белослава е в развод с мъжа си, но това се оказа грозна измислица.

Ироничен в случая с хваната с алкохол зад волана певица е фактът, че Белослава беше лице на кампанията "Не карай пил". В същата кампания участваше и печално известният фигурист Маским Стависки, който преди години предизвика зверска катастрофа. Явно и за двамата участието в акцията е било само начин да изкарат хонорар, без да вярват в каузата, която рекламират. Поне ако се съди по следващите им действия.

Още от "Закон и ред"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени