Откриха оръжието от показното убийство на ексченгето Любомир Иванов в кофа за боклук

Той беше покосен с три куршума – в главата, краката и гърдите

Криминалистична лаборатория
Криминалистична лаборатория Източник: Zonanews

Оръжието, с което е извършено показното убийство на бившия полицай в София, е открито в кофа за боклук на входа на Южния парк, съобщи Телеграф. Преди това стана ясно, че криминалисти са намерили раница в контейнер за отпадъци в района на убийството. 

 

Любомир Иванов беше покосен с три куршума – в главата, краката и гърдите. Убиецът се разхождал с колелото си в парка. Покушението ни препраща към 90-те години на миналия век, които помним с показните убийства посред бял ден.

 

Любомир Иванов е бил началник на Криминална полиция в столичното Второ РПУ. Уволнен е от системата преди повече от 10 години заради нерегламентирани контакти с криминалния контингент. Гравитирал е около емблематичните Къро и Анди, разследван е за бизнес с нелегални цигари и други престъпни дейности.

Още от "Закон и ред"

Контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 000 лева са намерени при митническа проверка на пристанище Бург

Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция "Митници", ГД "Гранична полиция", ГДБОП и НАП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени