Полицай блъснал кола с бременна жена и опитал да избяга

За произшествието съобщи пътният експерт Диана Русинова в социалните мрежи

Полиция, полицай
Полиция, полицай Източник: Zonanews

Полицейски служител е блъснал кола с бременна жена и се е опитал да избяга. За произшествието съобщи пътният експерт Диана Русинова в социалните мрежи. Инцидентът е станал в понеделник близо до софийското село Чепинци. Малко по-рано служителят е предизвикал и друга катастрофа в района на Казичене, откъдето е избягал. След удара при Чепинци той е отказал да даде проби за алкохол и наркотици.

 

Пред bTV Русинова разказа, че е посетила мястото на произшествието и ѝ направил впечатление, че има много полиция. По принцип такива инциденти се отработват от един екип, а там е имало струпване. Бременната жена от ударения автомобил е била с леки наранявания. Откарана е в болница и след това е освободена. Часове след инцидента обаче колата на полицая мистериозно се подпалва и изгаря. От снимки, направени преди това се вижда, че пред седалката до шофьора има бутилка водка.

 

Според Русинова в колата са открити и флакони, наподобяващи такива с райски газ. Тя заподозря, че може да става дума за умишлен палеж на колата. Русинова обясни, че една от задните джанти се е стопила от огъня. "Наши колеги, автоексперти, ни посочиха, че за да се стопи джантанта, това е много висока температура, което обикновени значи, че има някакъв катализатор, който е възпламенил автомобилът. За мен, ако не е запален умишлено, би било твърде странно", заяви тя. Засега нито от МВР, нито от прокуратурата са коментирали случая. По информация на bTV служителят е отстранен от длъжност, докато случаят се проверява.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени