Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт в София

Инцидентът е от преди няколко дни. Пострадалият не е подал жалба в полицията

Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт в София
Пребиха с метален бокс шофьор в градския транспорт в София Източник: НОВА

Пореден случай на агресия в градския транспорт в София. Инцидентът е от преди няколко дни. Пострадал е шофьор на автобус по линия 119. Водачът е бил нападнат с метален бокс от неизвестно лице в района на автогара "Изток" при приключване на смяната му.

Пострадалият веднага е бил закаран в УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ",  за да му бъде залепена раната. За щастие 52-годишният мъж няма по-сериозни травми. 

Вече е изписан за домашно лечение. Шофьорът е бил нападнат от мъж, който е искал да се качи в автобуса и за целта е стоял пред превозното средство, въпреки че то е трябвало да се прибере в гараж, съобщава НОВА. 

Водачът обяснил от кабината, че повече пътници няма да бъдат превозвани, но нападателят отказал да се премести. След слизането на шофьора той е бива нападнат, а мъжът успява да избяга в тъмнината.

Автобусът все още няма монтирани камери, тъй като е нов, посочиха от компанията превозвач.  ОТ СДВР съобщиха, че все още няма подадена жалба към 5-то РУ от страна от пострадалия и затова нападателят остава на свобода.

Източник: НОВА

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени