Премиерът към МВР: Вършете си работата, имате нашата подкрепа

Все по-добре реагираме, когато има проблем, отбеляза премиерът и призова за повече системни усилия за превенция

Николай Денков на националното съвещание на МВР
Николай Денков на националното съвещание на МВР Източник: Пресцентър на МС

Разчитаме на Вашия професионализъм и интегритет.  Изпълнявайте задълженията си по закон, работете съобразно очакванията на обществото и поставените от Вашето ръководство задачи и ще имате пълна политическа подкрепа – както лично моята, така и на правителството. С тези думи премиерът акад. Денков се обърна към участниците в Националното съвещание на МВР. 

 

Мерило за работата на служителите във вътрешното министерство са постигнатите резултати, посочи министър-председателят. Борбата с незаконната миграция, с домашното насилие, с вноса и разпространението на наркотици и с битовата престъпност са само част от приоритетите, по които МВР работи.

 

Акад. Денков постави особен акцент върху действията срещу войната по пътищата и за организацията на честни избори за местна власт. Премиерът благодари специално на служителите от Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" за техния принос за овладяването на бедствията, причинени от обилните валежи в редица части на страната.

 

"Все по-добре реагираме, когато има проблем", отбеляза премиерът и призова за повече системни усилия за превенция.

Още от "Закон и ред"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени