Прокуратурата прекрати разследването на смъртта на Любомир Милчев-Денди

Телесното увреждане, довело до фаталния изход, не е причинено от друго лице, твърдят от обвинението

Любомир Милчев-Денди
Любомир Милчев-Денди

Прекратиха разследването за смъртта на светския хроникьор Любомир Милчев-Денди. Според прокуратурата няма данни той да е бил убит.

 

Според Софийската градска прокуратура не е извършено престъпление. Телесното увреждане, довело до фаталния изход, не е причинено от друго лице, твърдят от обвинението.

 

Установено е, че смъртта на Денди е в резултат на тежка черепно-мозъчна травма в тилната част на главата, която се е усложнила с развитието на възпаление на белите дробове и генерализирана бактериална инфекция.

 

Вещите лица и по двете експертизи са категорични, че е телесното увреждане се дължи на падане назад от собствен ръст и последващ контакт на тилната част на главата с твърд прилежащ терен. Липсват други наранявания, няма и следи от борба или защитни наранявания, посочват още от СГП.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени