Разпитват нови свидетели по делото "Семерджиев"

Ще се гледа и финалната ДНК експертиза

Георги Семерджиев
Георги Семерджиев Източник: БТА

Гледат делото "Семерджиев" днес, след като то беше отложено преди месец. При днешното заседание ще бъде разпитана една от свидетелките, които защитата на Георги Семерджиев поиска.

 

Според адвокатите на обвиняемия тя, заедно с друга жена, искала да купи колата на Семерджиев и затова провела тест драйв във фаталната вечер. Разпитът на свидетелката Велина Аршинкова ще протече при закрити врати. Това поиска самата тя, за да не се изнасят данни от личния ѝ и интимен живот.

 

Адвокатът на близките на една от загиналите жени сподели пред NOVA, че Аршинкова признала, че по време на катастрофата стояла на задната седалка. Другата жена, която не се е явила на нито едно от заседанията, шофирала.

 

Апелативните магистрати трябваше да чуят и заключението на ДНК експертизата, която да покаже дали 37-годишният мъж е шофирал джипа, предизвикал тежката катастрофа на столичния бул. "Черни връх” с две жертви.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени