Садистът Георги Георгиев, обезобразил приятелката си с макетно ножче, отива в ареста

Днес в цялата страна ще се проведат шествия в подкрепа на пострадалата

Районен съд-Стара Загора
Районен съд-Стара Загора Източник: Zonanews

Георги Георгиев, който нападна 18-годишно момиче и му нанесе множество наранявания с макетно ножче, остава в ареста. Решението е на Районния съд в Стара Загора.

 

Адвокатите на Георгиев заявиха, че ще обжалват решението. На 26 юни около 23:30 ч. в полицията е получен сигнал от съседка на момичето, че то е потърсило помощ от нея. Младата жена била с множество порезни рани и обилно кръвотечение. Момичето било настанено в болница.

 

Задържаният Георги Георгиев е изпратил закани за убийство два дни преди трагедията. Това е станало чрез интернет приложение. На 24 юни обвиняемият е изпратил съобщение с текст "Направо те убивам". На 25 юни съобщението гласяло "Ще ти закача главата", а на следващия ден е извършено насилието.

 

Днес в цялата страна ще се проведат шествия в подкрепа на пострадалата.

Още от "Закон и ред"

Контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта за над 100 000 лева са намерени при митническа проверка на пристанище Бург

Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция "Митници", ГД "Гранична полиция", ГДБОП и НАП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени