Стрелба и нападение с нож край Драгичево

18-годишен младеж е пострадал

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

Сигнал за стрелба на пътя София - Перник в района на Владая. По разказ на един от пострадалите ситуацията се разиграла край село Драгичево. След скандал за пари започнала гонка, последвали и изстрели.

 

Един от пострадалите разказа, че отишъл при мъж от Владая, за да вземе 200 лева. Сума, която принадлежала на братовчедка му.

 

"След като ми даде парите ми каза да изчакам и извади нож. Видя, че сме трима души и ни каза да си тръгваме. След което изтича до буса си, извади пистолет и започна да ни стреля", разказа младият мъж пред NOVA.

 

Единият от пострадалите е 18-годишният младеж, който е взел парите. Той е с леки наранявания. Прегледан от медицински екип, но не е бил хоспитализиран. 

 

На място е изпратен екип на СДВР, потвърдиха от МВР. Изясняват се обстоятелствата за инцидента. Няма задържани на този етап.

 

Междувременно от Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че движението в района на Драгичево по път I-1 София - Перник в посока Перник се осъществява двупосочно в едната лента поради произшествие. Шофьорите да се движат с повишено внимание и спазват указанията.

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени