Вътрешният министър се изживява като чегъртащ политик, докато "под носа му" убиват

Изненадан ли е някой, че престъпността се вихри безнаказано

Бойко Рашков и Румен Радев
Бойко Рашков и Румен Радев Източник: МС

Докато вътрешният министър на Румен Радев Бойко Рашков парализира поредната община - Поморие, с нахлуване на служители на МВР, в София жители на столичния квартал "Люлин" протестират, заради убийството на 26-годишен мъж.

 

Компания е празнувала раждането на дете, като са отбелязали този важен момент с едноминутна заря. Изведнъж зад блок 225 се появява извършителят на престъплението и наръгва няколко пъти момчето, което издъхва на път за болницата.

 

От видео публикувано във Фейсбук става ясно, че жителите на кв. "Люлин" са блокирали движението и пускат заря в знак на съпричастност с убитото момче на фона на ръкоплясканията от жителите на квартала. По думите им Люлин ще въстане срещу държавата в знак на неразкрития извършител на  убийство.

 

"Всички трябва да сме задружни и единни. Всички млади хора трябва да станат и да се събудят", призовават във видеото. "Това момче почина в моите ръце и кръвта му е в моите ръце, ако сега се предадете никога няма да се освободите и ще бъдете роби на този фашизъм.

 

Отстоявайте правата си. Трябва да сме единни и всички заедно трябва да победим тази фалшификация. Ако трябва ще стоим  цяла нощ, но трябва да има правота и трябва  хората на които плащаме заплатите да си вършат работата", категорични са жителите на "Люлин.

 

 

Източник: tribune.bg

Още от "Закон и ред"

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени