Вътрешният министър: Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров

Стоянов добави, че МВР е подготвено за протестите на зърнопроизводителите, които в понеделник се готвят да затварят ключови пътища в страната

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов Източник: Пресцентър на МВР

Все още няма заподозрян за убийството на Алексей Петров, съобщи вътрешният министър Калин Стоянов. За пореден път заяви, че се проверяват много нови факти и обстоятелства, както и че се надява скоро да има резултат.

 

На 2 септември вече бившият главен секретар на МВР Петър Тодоров заяви, че водещите версии за убийството са две - продължение на стара вражда или икономически интереси. Преди това министърът посочи, че не се работи по политическа следа.

 

Стоянов добави, че МВР е подготвено за протестите на зърнопроизводителите, които в понеделник се готвят да затварят ключови пътища в страната. "Искам да апелирам към всички, които искат да се включат в протеста, да спазват стриктно правилата, да не допускат ескалиране на напрежението, да не ограничават свободното придвижване на граждани", заяви министърът на вътрешните работи.

 

По повод подготовката за местните избори вътрешният министър каза, че ще има масови акции там, където има информация за евентуално подготвени нарушения на изборното законодателство.

Още от "Закон и ред"

Европрокуратурата: Длъжностни лица от ДФ "Земеделие" изглежда са били част от ОПГ за точене на еврофондове

Лидерът на организираната престъпна група е бил упълномощен от подставените лица да действа като техен представител пред Държавен фонд "Земеделие" и Областната служба по земеделие на България, както и пред търговските банки

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени