Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов. Снощи е стрелял баща му

Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов за стрелбата снощи на бензиностанция на "Южната дъга" на "Околовръстното шосе" в София. ...

Георги Йомов
Георги Йомов Източник: Gong.bg

Задържаха футболиста на ЦСКА Георги Йомов за стрелбата снощи на бензиностанция на "Южната дъга" на "Околовръстното шосе" в София.  Той е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА-София.

 

Споделил е, че на бензиностанцията в 22, 20 часа е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати за него лица. Братът на звездата на "червените" се е обадил на баща им, който по-късно е дошъл и по време на скандала е стрелял. За момента не е известно местонахождението на брата и бащата на Георги Йомов.

 

36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан. При сваляне на дрехите има изпаднал проектил.

 

Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна разкъсна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитанани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени