Мъж стреля по свой съселянин във Врачанско и се барикадира в дома си

Според кмета на селото Атанас Атанасов 45-годишният Валентин извадил пистолет и прострелял 34-годишния Калин Р. заради стара вражда

Полиция
Полиция Източник: Zonanews

5-годишен мъж простреля 34-годишен съселянин след скандал във врачанското село Манастирище. Кметът на селото Атанас Атанасов заяви за NOVA, че полицията е отцепила района. Свидетели на скандала и изстрела подали сигнал на телефон 112 и на място били изпратени екипи на полицията и линейка. Още преди идването на полицията стрелецът се барикадирал въоръжен в стая от къщата си заедно с възрастната си майка. На мястото се изчакват експерти, които да преговарят с него. Пострадалият е приет в болницата в Козлодуй, но от там още не са съобщили за състоянието му.

 

Според кмета на селото Атанас Атанасов 45-годишният Валентин извадил пистолет и прострелял 34-годишния Калин Р. заради стара вражда. Според местни хора явно стрелецът дебнал жертвата си, защото го е покосил от засада на пътя, докато Калин минавал с колата си. Валентин имал психични проблеми, лежал е в специализирано заведение и бил освободен наскоро. Той имал стари сметки за уреждане с жертвата си.

Още от "Закон и ред"

Последни новини

Най-четени