Гроздан Караджов: "Бебетата" с милиардите са на Асен Василев

Той обясни и че никога не е казвал, че иска пари за 8 фирми

Гроздан Караджов
Гроздан Караджов Източник: Zonanews

Ние се махнахме от Кирил Петков, не той от нас. Коалицията беше бутната от невъзможността на ПП да работи в консенсус. Това заяви по bTV вицепремиерът в оставка Гроздан Караджов. Кирил Петков в яростта си започна да ни обвинява, че сме мафията, каза вицепремиерът в оставка. Според него премиерът в оставка е започнал кризисен ПР и е "ръсил лъжа след лъжа", добави той.


Той добави, че има папка с документи, която да обори твърденията на Петков. "Показвал ми е есемеси, които е изпращал на Слави Трифонов, търсил е и Тошко Йорданов и след 10 дни ни обявява за врагове", добави Караджов.

 

Той обясни и че никога не е казвал, че иска пари за 8 фирми и отрече да ги е нарил "бебета ми плачат", както каза вчера Петков пред bTV. "Това е фантазия на Кирил Петков", коментира Караджов и обясни, че по-скоро това е част от шега на премира в оставка.

 

"Не знам за какви бебета говори. Тази дума изобщо не е част от моя речник. Аз никога не съм го произнасял. сещам се за близък разговор до този, в който аз му обяснявах: Кирил, ти вече си отгоре върху държавата. Ти си като баща на всички.

 

"Трябва да имаш държавнически подход и всички тези фирми, които строят по пътищата, ако изведнъж спрат да го правят, ще загубим човешки животи. Ще увредим здравето на много хора, което е самата истина. В този смисъл трябва наистина държавнически да балансираш приеми. Казах му, че всички те са и твои деца. Негови обаче. След това той в срещи каза: ония, твоите бебето. Това си беше някаква негова шега", обясни Караджов.

Още от "Бизнес и финанси"

Последни новини

Най-четени