Кокорчо плаши младежите от ГЕРБ: За това, което направиха, се предвижда 5 години затвор

Днес се пошегувах, че Бойко Рашков трябва да арестува младежката ни организация, а то се оказа, че не е шега, отговори Томислав Дончев от ГЕРБ

Асен Василев
Асен Василев Източник: МС

"Не знам дали единствената причина за паниката около горивата идва от младежката ГЕРБ, но постовете са достигнали до 1 милион човека във Фейсбук. Цените бяха вдигнали две бензиностанции, едната от които има 20 селски бензиностанции. Това се слага във Фейсбук. Има си член в НК и той носи 5 години затвор за който го е направил". Това заяви със сериозен тон в "Панорама“ по БНТ вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев, известен като "Кокорчо".

"Цените в Лукойл, OMV и Shell бяха непроменени. Има си член в Наказателния кодекс и той носи 5 години затвор, за който го е направил", повтори Кокорчо, с което остави настоятелни съмнения, че може би и него някой го е бил със снежни топки по главата, както премиера, след което и двамата започнаха да говорят абсолютни небивалици, оставяйки съмнения за състоянието им. 

 

Той се закани, че има разследващи органи. "Те ще открият кой ги е направил. Цените са 2,75 лв. в момента, колкото бяха и в понеделник", смята Василев, което също не е вярно. Василев с неговия катастрофален бизнес опит отпреди години и потаналата в дългове фирма, в която е бил съдружник, е последният човек, който изобщо трябва да се изказва по темата финанси. А четворната коалиция взе, че го направи министър на финансите - апотеоз на неразумността и подигравката с българите. Това няма да свърши добре. 

 

"Днес се пошегувах, че Бойко Рашков трябва да арестува младежката ни организация, а то се оказа, че не е шега", отговори Томислав Дончев от ГЕРБ.

 

Още от "Бизнес и финанси"

Последни новини

Най-четени