Любомир Каримански е получил съобщение със заплаха, Тошко Йорданов заподозря ПП и Андрей Гюров

Съобщението съдържало следния текст: "Откажи се или проблемите ще започнат веднага"

Любомир Каримански
Любомир Каримански Източник: Zonanews

Вчера след като се провали Комисията по бюджет и финанси получих на личния си телефон съобщение със заплаха. Това каза кандидат за управител на БНБ Любомир Каримански в Народното събрание.

 

По думите му, той  е получил съобщението в 17 и 30, след като се е провалило заседанието на Комисията по бюджет и финанси.

Часове преди получаването на заплахата кандидатът за шеф на БНБ е обяснил на среща в Министерския съвет атаките срещу себе си, разказа зам-шефът на партията Тошко Йорданов.

 

В четвъртък имаше Съвет на коалицията, на който премиерът Кирил Петков е влязъл с папка публикации, срещу Каримански.

 

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: Zonanews

Тези публикации били медийни партенки според Тошко Йорданов. Той определи атаките срещу Каримански и заплахата като мутренски. И индиректно насочи подозренията към другия кандидат за БНБ - Андрей Гюров от "Продължаваме промяната".

 

"Знаете кой стои от другата страна за БНБ, от едната е Каримански", заяви Йорданов. Пред "24 часа" кандидатът на ПП Андрей Гюров е определил оплакването като несериозно.

Още от "Бизнес и финанси"

Зам.-министър Иван Капитанов: В максимално кратък срок ще изплатим обезщетенията на стопаните, пострадали от вчерашната

В срещата участие взеха над 30 земеделски производители от селата Зетьово, Ценово, Гита, Държава, Свобода и други населени места от Община Чирпан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени