Марешки приключва бизнеса си с горива - разпродава бензиностанции

Щял да се пенсионира

Веселин Марешки
Веселин Марешки Източник: ПП Воля

Варненският бизнесмен Веселин Марешки продава бизнеса си с горива. Вървял към "намаляване и разпродаване" на бизнеса и бил взел решение за приключване с този вид бизнес, сэобщава БНР.

 

Собственикът на верига за продажба на горива Георги Самуилов коментира пред медиата, че е пред финализиране на сделка за покупката на две от бензиностанциите на Марешки, но не пожела да каже кои са те. Не е ясно дали това ще е пълният обем на сделката.

 

Като причина за планираното излизане от пазара Марешки казва, че се пенсионира. Според източници от сектора причините са по-скоро в тежкото положение в момента на пазара на горива и почти невъзможният внос на алтернативни горива и ниските маржове, на които да се работи.

Още от "Бизнес и финанси"

Срокът за вписване на тютюнопроизводителите в публичния регистър се удължава повторно с още един месец

Целта е да се даде възможност на по–голям брой земеделски стопани да спазят нормативната уредба в сектор "Тютюн", набавяйки си необходимите документи

Прочетете повече прочетете повече

Зам.-министър Павлов: СТИВ могат да участват в процеса по привличане на висококвалифицирани кадри от трети страни

В дискусията участваха още председателят на Икономическия и социален съвет Зорница Русинова, заместник-министърът на труда и социалната политика Лазар Лазаров, председателят на КНСБ Пламен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени