Милиардерът Кирил Домусчиев пръснал €1 700 000 за частно парти на остров Миконос, раздал €60 000 бакшиши

Новината е широко отразена в много гръцки медии

Кирил Домусчиев
Кирил Домусчиев

Миконос е остров, който се посещава от известни личности, бизнесмени и хора, които разполагат с големи финансови възможности и има много случаи, включващи пръскане на прекомерни суми.

 

Миналата събота бизнесмен от България е платил 1 700 000 евро за него и компанията му, за да организират частно парти в изискания крайбрежен ресторант "Scorpios” с известният гръцки изпълнител Антонис Ремо, пише гръцкият информационен сайт Irafinа, цитиран от "Труд".

 

Антонис Ремо
Антонис Ремо Източник: Irafinа

Става въпрос за Кирил Домусчиев, мултимилионер индустриалец и президент на футболен клуб "Лудогорец", който беше на Острова на ветровете, където прекара част от лятната си ваканция. 

 

Само 150 души бяха допуснати до "Scorpios", всичките приятели на бизнесмена, а живото изпълнение на Антонис Ремос развълнува гостите, допълва пък друг информационен сайт Zappit. Медията отбелязва, че Домусчиев си е прекарал добре, забавлявал се е до насита и е останал толкова доволен, че, накрая е оставил 60 000 евро бакшиши.

 

Новината е широко отразена и в много други гръцки медии.

Още от "Бизнес и финанси"

Председателят на НСИ казва в парламента, дали България е готова за еврото

Още от деня на въвеждане на еврото титулярите на сметки ще могат да теглят от тях само евро, независимо дали тегленето ще става чрез АТМ/ПОС устройство или в офиса на банка, платежна институция и други

Прочетете повече прочетете повече

Как изкуственият интелект влияе на финансите и бизнеса ще разберем тази неделя в Младежкия международен център в Бургас

Темата "Ерата на AI и финансовите възможности" ще потопи участниците в света на финансовата грамотност и изкуствения интелект с участието на невероятния Александър Иванов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени