Протестиращи искат да изхвърлят от НАП Румен Спецов и "черепите"

Протестът е блокирал бул. "Дондуков" пред сградата на НАП

Протестиращи срещу Спецов пред НАП
Протестиращи срещу Спецов пред НАП

Протест пред НАП с искане за оставката на шефа на агенцията Румен Спецов, се провежда в момента пред Агенцията. Множество страници и групи в социалните мрежи се организираха за демонстрация срещу назначения от служебното правителство на Румен Радев фитнес-инструктор от Дубай, бивш културист и експерт по здравословно хранене.

 

Протестиращи срещу Спецов пред НАП`

Протестът е блокирал бул. "Дондуков" пред сградата на НАП, а целта е една – изхвърлянето на Румен Спецов от приходната агенция.

 

Протестиращи пред НАП

Оставката му още преди седмица поискаха представители на различни политически партии, заради безбройните скандали около него и аферата около дълговете на продадената му преди години фирма. Както медиите разкриха, тя е продадена през 2016 г. от Спецов и се оказва, че дължи на НАП над 1 млн.лв. До момента никой от кабинета на Румен Радев не е дал обяснение за фактите около ревизията на фирмата, докато Спецов е бил неин управител и собственик на дружеството, а после продава дяловете на фирмата си на малоимотно лице с криминално минало, т.н. "сламен човек" или "професионален длъжник". 

Още от "Бизнес и финанси"

Последни новини

Най-четени