Софтуерните продукти на Младен Желев имат над 2 000 000 потребители в цял свят

Новото поколение предприемачи са във фокуса на Balkan Business Awards 2024

Софтуерните продукти на Младен Желев имат над 2 000 000 потребители в цял свят
Софтуерните продукти на Младен Желев имат над 2 000 000 потребители в цял свят Източник: Global Media

 Младите предприемачи, които мотивират и вдъхновяват с успехите си, са във фокуса на Десетото юбилейно издание на  Balkan Business Awards, съобщават организаторите  на форума от международната платформа за сътрудничество - GLOBAL LEADERS.


Златните статуетки ще бъдат връчени на 07.05.2024 г. в 5-звездния Hyatt Regency Sofia. Младият бизнесмен Младен Желев, IT предприемач и общински съветник в община Казанлък, е финалист за престижните награди.
Основател е на две технологични компании – ITBP и DiMi SaaS, които имат над 2 000 000 потребители по целия свят и използват софтуерни продукти, разработени от неговия екип.

 

ITBP и Младен Желев
ITBP и Младен Желев Източник: Global Media

Страстта му към IT сферата го тласка към развитие и покоряване на върхове още от 15-годишен. Младен Желев е сред емблематичните участници в проекта на Община Казанлък "Аз успях – можеш и ТИ". Той е доказателство, че има успешни млади хора и извън големия град.


Лектор е на редица срещи с деца, учители и родители за "Влиянието на технологиите и социалните мрежи върху децата". Предприемачът е дарител на "1% промяна", "ZagoraDev", Фондация "Сийдър", "Работилничка бисквитките", "Сдружение Бъдеще за децата" и др. Подкрепя също акция "Дядо Коледа" и акция "Подари абитуриентски бал". Той е на 30 години, семеен, с 2 прекрасни дъщери.


Партньорите на събитието, изготвили за поредна година безупречната селекция за наградите, са: ЗОНТА Клуб София, Българската Търговско-Промишлена Палата, Асоциацията на Индустриалния Капитал, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Македонско-Българската Стопанска Камара, Българо-Турската Търговско-Индустриална Камара, Българо-Македонската Търговска Палата, Българо-Китайската Търговско Промишлена Палата, Международният Институт за Сигурност и Сътрудничество и др.

 

Социалните медии и децата
Социалните медии и децата Източник: Global Media

 

Още от "Бизнес и финанси"

Американската финансова корпорация за международно развитие гарантира финансирането на разширението на газохранилището в

Това стана ясно в разговор на министъра на енергетиката Владимир Малинов с Джейн Рий, началник кабинет на Американската финансова корпорация за международно развитие

Прочетете повече прочетете повече

Туристическият бранш на среща с ГЕРБ - СДС във Варна: В последните две години липсва чуваемост. Стабилност имахме до 202

В момента най-наболял е проблемът с липсата на работна ръка, с наемането на работници от трети страни, който може да се реши само и единствено в парламент

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени