Вътрешна проверка доведе до рокади на хора на Спецов в НАП

Промените са в резултат от наблюдения и анализ на новото ръководство, което има различна визия за тази важна за НАП функция

Национална агенция по приходите НАП
Национална агенция по приходите НАП Източник: Zonanews

Главна дирекция "Фискален контрол" на НАП от днес е с ново ръководство. Досегашният ръководител на звеното за фискален контрол – Филипина Тодорова е освободена от длъжност. Досегашните директори на "Оперативни дейности" и "Селекция и последващ контрол" ще заемат експертна длъжност.

 

За директор на ГД "Фискален контрол" е назначен Емил Беков – дългогодишен служител в НАП. Функциите на ръководител на дирекция "Оперативни дейности" в Централно управление ще се изпълняват от Спас Шишков.

 

Промени в ръководството на отдел "Оперативни дейности" има и в териториална дирекция на НАП София-град, като от заеманата длъжност е освободен досегашният началник Тотьо Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.

 

Промените в структурите на Главна дирекция "Фискален контрол" са в резултат от наблюдения и анализ на новото ръководство, което има различна визия за тази важна за НАП функция.

Още от "Бизнес и финанси"

Последни новини

Най-четени