Vivacom предоставя бързо и лесно винетка и онлайн застраховка за всички потребители

Цените на винетките в платформите на Vivacom отговарят на обявените от АПИ

Виваком
Виваком Източник: Zonanews

Vivacom продължава да надгражда своето разнообразно портфолио от дигитални услуги с официалното стартиране на продажбите на електронни винетки и онлайн застраховане. С тези онлайн услуги телекомът предоставя дигитално клиентско преживяване от ново поколение и улеснява потребителите в техните ежедневни задачи.

 

С фокус върху удобството и спестяването на време и ресурси, Vivacom трансформира традиционните задачи като закупуване на винетка или сключване на застраховка в изключително бърз, лесен и ефективен.

 

Клиентите на телекома сега имат възможността да активират своите електронни винетки чрез дигиталния портфейл Pay by Vivacom или на сайта vivacom.bg. Спрямо традиционния начин на закупуване от физически магазини или бензиностанции, онлайн процесът осигурява удобство и бързина.

 

Винетка, тол система
Винетка, тол система Източник: Zonanews

С няколко клика, клиентите могат да изберат периода на валидност, да въведат необходимите данни и да завършат транзакцията във виртуална среда. Този подход спестява време и усилия, като по този начин Vivacom помага на клиентите да се фокусират върху по-важни аспекти от ежедневието си.

 

Цените на винетките в платформите на Vivacom отговарят на обявените от АПИ - 9 лева за уикенд винетка, седмична винетка на цена от 13 лв., месечна за 27 лв., тримесечна за 48 лв. и годишна за 87 лв. Закупуването на винетка с Vivacom е достъпно за всички потребители, независимо за кой телеком са абонирани.

 

В същото време, за да бъде още по-близо до клиентите си и да улесни допълнително всички шофьори в страната, Vivacom, съвместно с Boleron, стартира иновативна платформа за онлайн застраховане. В нея потребителите могат да избират между шестте основни видове застраховки - "Гражданска отговорност", "Автокаско", "Пътуване в чужбина", "Имущество", "Планинска застраховка" и "Екстремни спортове".

 

Предимствата на дигиталната платформа са значителни, защото в нея клиентите могат само с няколко клика да сравнят предложенията на водещите застрахователи и така да изберат най-желаната от тях оферта. Плащането се извършва лесно и удобно в онлайн среда, а готовите документи се изпращат безплатно на посочен адрес в рамките на 2 работни дена.

 

С удобните и бързи услуги за електронни винетки и онлайн застраховане, Vivacom продължава да бъде лидер сред иноваторите в телекомуникационния пазар в страната, предоставяйки на клиентите си не просто услуги, а цялостен начин на живот, където дигиталните решения стават част от тяхната ежедневна рутина.

 

Централен фокус в действията на компанията винаги са били хората, като телекомът изгражда подхода си върху идеята за предоставяне на дигитални иновации, които не само обслужват, но и помагат на потребителите.

Още от "Бизнес и финанси"

Зам.-министър Иван Капитанов: В максимално кратък срок ще изплатим обезщетенията на стопаните, пострадали от вчерашната

В срещата участие взеха над 30 земеделски производители от селата Зетьово, Ценово, Гита, Държава, Свобода и други населени места от Община Чирпан

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени