Летни температури през следващите два дни

Температурата на морската вода е около 15°

Топло пролетно време
Топло пролетно време Източник: Zonanews

В следващите два дни ни очакват рекордно високи температури за април. В неделя следобедните температури ще са между 25 и 30 градуса, а в понеделник – до 31-32 градуса. 

Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд над източните и планинските райони с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максималните температури ще са между 25° и 30°, по Черноморието 20°-24°, в София – около 26°.

В планините ще бъде предимно слънчево, след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 18°, на 2000 m - около 10°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, около и след обяд с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 20° и 24°. Температурата на морската вода е около 15°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Още от "България"

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на

Всеки избирател, който има постоянен и настоящ адрес в различни населени места, може да поиска вписване в избирателния списък по настоящ адрес

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени