Премиерът Борисов в Банско: Около 20 млн. лева са влезли в общината през последните 2 години

В последните 2 години от различните програми около 20 милиона са влезли в общината, каза преди минути премиерът Борисов при среща с кмета на Банско

Премиерът Борисов в Банско
Премиерът Борисов в Банско

Борисов към кмета на Банско:
"Нали колкото поиска, толкова получи, хората от Банско го заслужават. Площада нали го направихме. Действайте, правим го и в условията на пандемията, много внимателно я управляваме, за да може бизнесът да работи".
Кметът на Банско Иван Кадев благодари, както и за 2000 антигенни тестове. Министър Ангелов, който придружава премиера допълни, че със специално постановление на МС са отпуснати 15 млн. лв. за осигуряване на антигенни тестове.
"Това е защото и приходните агенции работят добре", допълни Борисов и изброи направените разходи не само за тестове, но и за лекарството "Ремдесивир".
"Вече имаме и на одобрение на "Модерна", убеден съм, че ще направим една чудесна ваксинация за пример, убеден съм в лекарите и медицинските сестри, мисля, че ще се представим добре. Февруари бе затворено Банско, сега е отворено. Благодаря и на местната власт. Заповедта на министъра е много добра, за да може да минем през пандемията. Кмете, действайте", завърши премиерът Борисов. 

 

Още от "България"

Последни новини

Най-четени