Александър Иванов: Целта на ГЕРБ е абсолютно мнозинство

ГЕРБ е орисана да управлява държавата в кризи, които не са породени от самата нея

Александър Иванов
Александър Иванов

"ГЕРБ и СДС представят десния избирател. ГЕРБ е орисана да управлява държавата в кризи, които не са породени от самата нея. Няма универсални формули за справяне със здравната и икономическата криза. Но мисля, че ние добре управляваме", това каза по NOVA News Александър Иванов от ГЕРБ. Той е убеден, че партията е доказала устойчивостта си в управлението на кризи, както и отговорността си по отношението на управлението на страната, което се вижда по всички показатели. Иванов призна, че грешки са правени, но те не могат да засенчат многото успехи във финансов, бизнес, икономически и политически план.

 

"Винаги може да се направи още, но 4-те милиарда лева за бизнеса, са една добра реакция...Със сигурност имаме и грешки. За мен най-важно е, че сме доказано добри партньори на ЕС. Успех е приемането ни в Банковия съюз.  Постигнахме ръст на доходите и на пенсиите. Построихме много инфраструктурни проекти, модернизирахме армията. Изпълнихме обещанията, които поехме през 2017 т., а БСП ни обвиняваха в популизъм", коментира Иванов.

 

Александър Иванов припомни, че ГЕРБ спазва обещанията си по отношение на доходите на работещите и пенсиите. Той се надява отново да има дясноцентристко мнозинство и управление, за да се продължи доброто развитие на България. "Прогнози за коалиции могат да се правят след изборите. ГЕРБ сме най-реалистични в обещанията. Хората знаят какво да очакват от нас. Надявам се да имаме повече депутати в следващото НС, за да може да управляваме добре икономиката и да постигнем БВП от 100 милиарда евро. Целта на ГЕРБ е абсолютно мнозинство", категоричен бе Иванов.

Още от "България"

Последни новини

Най-четени